Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Zo maak je een gezellig avondje helemaal af

Nu we weer in lockdown zitten, kunnen we ‘s avonds niet meer bijkletsen in een restaurant of cafe. Daarom is het zaak om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. In deze blog lees je daar enkele tips over.  

Een leuk spel

Om de sfeer erin te krijgen en te houden, kunnen jullie ervoor kiezen om samen een spelletje te gaan spelen. Dit zal zorgen voor een gemeenschappelijke activiteit en de avond een gezond competitief randje geven. Het spelen van een gezelschapsspelletje heeft misschien een wat stoffig imago, maar tegenwoordig zijn er veel spellen op de markt die wat minder saai zijn dan Mens Erger Je Niet. Als je het liefst een actieve avond wil, zijn er ook een hoop spelletjes waarbij je van de bank moet komen

Waterpijp

Een shisha of waterpijp is oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, maar is tegenwoordig in Europa ook enorm populair. Je ziet steeds meer zogenaamde shisha-lounges waar mensen samenkomen om te relaxen, bij te praten en waterpijp te roken. Maar ook thuis kun je hiervan genieten, want een shisha kopen is helemaal niet duur. 

Ga samen in een kring zitten en neem om de beurt een hijs. Op deze manier komen de beste gesprekken naar boven. Als je wil, kan je ook een lekker smaakje toevoegen aan je waterpijp, bijvoorbeeld door middel van speciale dampstenen.

Lekkere hapjes

Dit spreekt misschien voor zich, maar een avondje met vrienden of familie is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere versnapering erbij. Lekker eten zorgt namelijk voor een goede sfeer. Zorg er daarom voor dat er te allen tijde genoeg lekkere hapjes op tafel staan. De klassieke opties zoals kaas, worst en bittergarnituur zijn een gegarandeerd succes. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor meer exotische hapjes zoals sushi, dim sum of baklava. Of als je echt uit wil pakken ga je voor luxe hapjes zoals schimmelkaas en toastjes met gerookte zalm of kaviaar.