Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Wijn Bestellen ’t Waar

Vlot en voordelig online wijn bestellen in ’t Waar? Bekijk hier alle mogelijkheden. Ieder type, van Garnacha tot Rosé en van Gaja tot Hennessy. Tegenwoordig bestel je het gemakkelijk online. Bij supers als Nettorama of Coop, maar vergeet ook niet online wijnwinkels als bierenzo.nl. Waarom bestellen bij de online wijnhandel of supermarkt? Eenvoudig & snel prijzen vergelijken is het grootste pluspunt. Zo vind je altijd de goedkoopste Cava. Ook hoeven de flessen niet meer in-en uit de auto getild te worden. Een paar flejes wegen zo 10 kg. De wijnkoerier levert het allemaal bij je thuis af. Maak kennis met het gemak van online wijn kopen in ’t Waar.

6 voordelen van online wijn bestellen in ’t Waar

  • Online bestel je’t goedkoopst
  • Een enorme keuze. Vrijwel alles, van Sherry tot Sauvignon Blanc
  • Zware flessen tot in de koelkast bezorgd
  • Bij de supermarkt bestel je alle overige boodschappen mee
  • Lekker makkelijk bestellen, 24/7 waar jij dat wil.
  • Ook online te bestellen: wijncadeaus’ en pakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Wijn bezorgen in ’t Waar

Een party? Een familiefeestje? Daar hoort uiteraard een glas prosecco bij. Vroeger moest je daarvoor perse naar de supermarkt. Of soms naar de lokale wijnhandel. Maar vandaag de dag is het zo gemakkelijk: wijn laten bezorgen in ’t Waar. Hier heb je de keuze uit veel online supers + slijterijen. Je zit niet vast aan openingstijden: overal en altijd bestellen, en alles bij je thuis laten bezorgen. In onze vergelijker check je een aantal erkende online supers en wijnwinkels. Zij bieden de allerbeste Sherry in de aanbieding. Regelmatig ook smaakvolle soorten als Quinta do Quetzal en Domaine Montrose. Je vindt hier overigens ook gewoon aanbiedingen van Canadese wijn + Vinas del Vero .wijn bestellen en bezorgen 't Waar

Wijnkoerier ’t Waar
Met spoed champagne, port of wat anders nodig? Dan is de wijnkoerier in ’t Waar een geweldige dienst. Rondom het gebied Groningen vind je een aantal erkende bezorgdiensten. De koerier bezorgt onder andere champagne en prosecco vaak binnen een uur.

Wijn aanbiedingen deze week

Op zoek naar wijn aanbiedingen van deze week in ’t Waar? Voor een fles wijn betaal je de ene week meer dan de andere. Een fles Port + Merlot kost rond de €5,50 . Vergeet daarom niet de wijn-aanbiedingen van deze week. Bij supers als Nettorama en Dirk zijn regelmatig Prosecco en champagne in de aanbieding. Dit zorgt voor sterk lagere prijzen. Gewilde folder aanbiedingen zijn bijv.:

  • Fles Rosé van €8,99 vandaag voor €5,50
  • Fles Franse Champagne van €17,00 vandaag voor €10,99
  • 6 flessen Cabernet Sauvignon van €34,00 deze week voor 21
  • 6 pack Garnacha van €39 vandaag voor €30

Bij slijters vind je vaak aanbiedingen van speciale soorten als Chateau Marjosse of NIUS. De beste wijn aanbiedingen van deze week ’t Waar vind je wekelijks in de folder terug. Echter: er zijn wekelijks ook veel “internet-only” aanbiedingen. Via de site van aldi.nl vind je een overzicht met bijvoorbeeld Merlot aanbiedingen. Steeds vaker kan je ook direct online bestellen. Het mooiste is: de flessen druivenat worden aan huis bezorgd. Doorzoek ook zeker even de wijnen in de reclame van komenden week. Open ook de post over Wijn bezorgen in Eext.

Wijnpakket bezorgen

Een wijnpakket is ontzettend populair. Geinig om als geschenk te geven, maar minstens zo leuk om te ontvangen. Bijvoorbeeld voor een studiefeest of 15 jarig jubileum. Een origineel wijnpakket bestel je vaak al vanaf €12,50. Cadeautip: neem een Rose of Prosecco die bij de ontvanger passen. Koop nog enkele zoutjes en een traditionele fles Masticha. En je hebt een gaaf pakket samengesteld. Wijncadeau bezorgen in ’t Waar? De online supermarkt heeft een leuk assortiment. Of bezoek een topslijter zoals Jos Beeres Wijnkoperij Dik van 1879. Hier vind je verschillende wijncadeaus. Gratis in ’t Waar laten bezorgen. Vandaag besteld is morgen rond 10:40, 13:50 of 18:20 in huis. Jij kiest!

Originele wijngeschenken
Opzoek naar een origineel wijn cadeau voor haar? Een origineel wijn kado valt altijd in de smaak. Origineel en je kunt het heel persoonlijk maken. Voor vernieuwende wijngeschenken ben je aan het juiste adres bij de slijterij in ’t Waar. Hier hebben ze altijd goed advies. Een geschenk versturen is altijd een goed idee. Bekijk meer over Fles Prosecco.