Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Wijn Bestellen ’t Haantje

Vlot en voordelig online wijn bestellen in ’t Haantje? Hier vind je de belangrijkste aanbieders. Elk soort, van Viognier tot Mousserende wijn en van Faiveley tot aan Baigorri. Tegenwoordig bestel je het gemakkelijk online. Dit doe je bij populaire supers als Hoogvliet of Boni, maar ook bij online wijnwinkels als slijterijvonk.nl. Wat is een reden om online te bestellen? Het belangrijkste: via internet kan je snel aanbiedingen vergelijken. Daardoor koop jij altijd de goedkoopste Witte wijn. Ook hoef je niet meer te sjouwen. Het gewicht van een paar flessen is zo 10 kilogram. De bezorgdienst brengt het bij jou in de keuken. Ontdek direct alle voordelen van online wijn kopen in ’t Haantje.

De voordelen van online wijn bestellen in ’t Haantje

  • Altijd profiteren van de scherpste prijs
  • Gigantisch veel keuze. Alles van Mousserende wijn t/m Garnacha
  • Zware flessen tot in de koelkast bezorgd
  • Bestel ook je overige boodschappen mee
  • Lekker makkelijk bestellen, ook buiten openingstijden.
  • Keuze uit vele wijncadeau’s en wijnpakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Wijn bezorgen in ’t Haantje

Een BBQ? Een bedrijfsfeestje? Je wilt je gasten natuurlijk voorzien van een glas sherry. “Vroeger” ging iedereen daarvoor naar de supermarkt. En ook de wijnwinkel was (en is) een prima optie. Op het ogenblik profiteren veel huishoudens er al van: wijn laten bezorgen in ’t Haantje. In deze buurt heb je de keuze uit veel online supers + slijterijen. Je zit niet vast aan openingstijden: overal en altijd bestellen, en alles bij je thuis laten bezorgen. In het overzicht check je de beste supermarkten en wijnwinkels. Wekelijks hebben zij aantrekkelijke Rosé-aanbiedingen. Laat je verrassen door speciale soorten als Guadalupe en Esporão Tinto Reserva. Maar je kunt hier ook gewoon terecht voor aanbiedingen van Chileense wijn of Culemborg .wijn bestellen en bezorgen 't Haantje

Wijnkoerier ’t Haantje
Met spoed champagne, port of wat anders nodig? In deze situatie is de wijnkoerier in ’t Haantje een uitkomst. In de regio Drenthe bezorgen een aantal geweldige bezorgdiensten. Deze koeriers bezorgen alles van Rosé tot champagne binnen een uur aan huis.

Wijn aanbiedingen deze week

Nieuwsgierig naar wijn aanbiedingen van deze week in ’t Haantje? De prijs van flessen wijn is aan verandering onderhevig. Een fles Witte wijn of bijv. Chardonnay kost al gauw €13,50 . Check daarom altijd de wijn aanbiedingen van deze week. Bij de populaire supermarkten zoals Jan Linders & Boni vind je dikwijls Champagne en Rosé in de aanbieding. Dat levert je best wat geld op. Veel geziene folder aanbiedingen zijn:

  • Fles Italiaanse Witte wijn van €7,99 voor €6,50
  • Fles Sherry van €14,99 voor €11,99
  • Doosje Cabernet Sauvignon van €33,00 nu voor 21
  • 6 flessen Sangiovese van €40 nu voor €30

Deze kortingen vind je ook terug bij producten als La Tulipe en remimartin. De laatste wijn aanbiedingen van deze week ’t Haantje staan meestal wel in de folder van de supermarkt. Maar: er zijn wekelijks ook veel “internet-only” aanbiedingen. Op de website van nettorama.nl tref je dikwijls interessante Riesling en Garnacha aanbiedingen. Deze kan je vaak direct online bestellen. Jouw zware flessen druivenat meestal (gratis) thuisbezorgd. Doorzoek ook zeker even de wijnen in de reclame van komend maand. Lees nu ook alles over Wijn bezorgen in Eeserveen.

Wijnpakket bezorgen

De wijnpakketten vliegen over de toonbank. Leuk om te geven, en leuk om te krijgen. Een aanrader bij onder andere een party of als bedankje. Zo’n wijnpakket koop je vaak al voor €14,00. Tip: kies eens een fles Champagne. Koop nog enkele zoutjes en een traditionele fles Sambuca. Dit wordt zeker weten goed ontvangen! Wijncadeau bezorgen in ’t Haantje? De online supermarkt heeft een leuk assortiment. Of bezoek een topslijter zoals Cave Rokin. Hier koop je meer luxe wijncadeaus. Gratis in ’t Haantje thuis laten bezorgen. Bestel meteen online. Je krijgt het morgen rond 8:10, 17:00 of 18:00 geleverd. Je kiest de bezorgtijd vaak zelf.

Originele wijngeschenken
Wil jij een wijn cadeau voor haar kopen? Een origineel wijn kado is een absolute aanrader. Origineel en je kunt het heel persoonlijk maken. Voor ambachtelijke wijngeschenken moet je zijn bij de slijterij in ’t Haantje. Ze zijn doorgaans echte sommeliers. Een ideaal geschenk voor hem of haar. Bekijk details over Fles Dessertwijn.