Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Wijn Bestellen Rijs

Eenvoudig en voordelig online wijn bestellen in Rijs? Alle informatie bekijk je hier. Ieder type, van Merlot tot Cava en van Mouton Rothschild tot aan Domaine du Tariquet. Je bestelt het moeiteloos online. Bij ketens als PLUS of Dekamarkt, maar ook bij online wijnwinkels als bierenplezier.nl. Wat is nu het gemak van de online super of wijnhandel? Aanbiedingen en prijzen vergelijken is een enorm voordeel. Op die manier vind je altijd de goedkoopste Rosé. Ook het heen en weer zeulen is verleden tijd. Een paar flejes wegen zo 10 kg. De super of slijter bezorgt het tot in de keuken. Maak kennis met het gemak van online wijn kopen in Rijs.

De pluspunten van online wijn bestellen in Rijs

  • Je betaalt nooit teveel
  • Het grootste assortiment. Elk soort wijn, van Dessertwijn t/m Chardonnay
  • De bezorgdienst zet het bij je in de koelkast
  • Klik ook andere benodigde boodschappen aan
  • Eenvoudig bestellen, waar en wanneer je wil
  • Ruim aanbod met wijnpakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Wijn bezorgen in Rijs

Een BBQ? Een gezellige avond met vrienden? Een glaasje champagne hoort er zeker bij. Tot een aantal jaar geleden moest je wel naar de supermarkt. Of naar de plaatselijke wijnwinkel. Maar vandaag de dag is het zo gemakkelijk: wijn laten bezorgen in Rijs. Hier bestel je moeiteloos bij vele online slijterijen en supermarkten. Hier kan jij 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht, en laat het ook nog eens (gratis) thuisbezorgen. In de tabel bekijk je een aantal erkende online supers en wijnwinkels. Dagelijks scoor je hier O.a. Port aanbiedingen die je niet wil missen. Laat je verrassen door speciale soorten als Bodegas Martin Codax en Staves Merlot Riserva. Je vindt hier overigens ook gewoon aanbiedingen van Spaanse wijn + Masi .wijn bestellen en bezorgen Rijs

Wijnkoerier Rijs
Met spoed champagne, port of wat anders nodig? Voor spoedsituaties is de wijnkoerier in Rijs de dienst die je zoekt. In en rondom Friesland bezorgen een aantal geweldige bezorgdiensten. Deze koeriers bezorgen alles van Rosé tot champagne snel en goedkoop bij jou aan huis.

Wijn aanbiedingen deze week

Direct profiteren van de wijn aanbiedingen van deze week in Rijs? Let op: de prijs van een fles wijn kan flink schommelen. Een fles Dessertwijn of bijv. Riesling kost al gauw €7,50 . Check daarom altijd de wijn aanbiedingen van deze week. Bij Nederlandse ketens als Hoogvliet en Emte vind je dikwijls Champagne en Rosé in de aanbieding. Dat levert je best wat geld op. Populaire folder aanbiedingen zijn o.a.:

  • Fles Duitse Rosé van €8,50 tijdelijk voor €6,50
  • Fles Italiaanse Cava van €14,99 deze week voor €11,99
  • Doos Merlot van €33,00 voor 23
  • 6 pack Sangiovese van €39 vandaag voor €29

Dergelijke aanbiedingen zien we ook bij Colli Berici Cabernet Cicogna en Barros. De populairste wijn aanbiedingen van deze week Rijs staan meestal wel in de folder van de supermarkt. Echter: ook online check je de beste aanbiedingen. Online, op jumbo.com tref je dikwijls interessante Riesling en Garnacha aanbiedingen. In veel gevallen meteen online te bestellen. Niet zelden wordt het druivenat (gratis) bij jou in de koelkast bezorgd. Zoek ook eventjes naar de wijnen in de reclame van komend maand. Lees nu ook alles over Wijn bezorgen in Weteringbrug.

Wijnpakket bezorgen

Voor wijnpakketten hoef je tegenwoordig niet ver te zoeken. Erg leuk om iemand mee te verrassen, maar minstens zo leuk om te ontvangen. Een leuk voorbeeld om zoiets te geven is voor een examenfeest of 25 jarig jubileum. Een gaaf wijnpakket is al verkrijgbaar vanaf €12,00. Leuk: kies eens een fles Champagne. Koop nog enkele zoutjes en eventueel een lekker fles Captain Morgan. Dat steelt de show! Wijncadeau bezorgen in Rijs? Bij de online supermarkt vind je een mooi aanbod. Of bezoek een topslijter zoals Johnson & Wesseling. Daar vind je echt bijzondere wijncadeaus. Gratis in Rijs aan huis bezorgd. Vandaag besteld is morgen rond 9:00, 15:00 of 18:00 in huis. Jij kiest!

Originele wijngeschenken
Wil jij een wijn cadeau voor haar kopen? Een origineel wijn kado is een absolute aanrader. Kies voor een fles die past bij de ontvanger. Voor hippe frisse wijngeschenken moet je eigenlijk zijn bij de slijterij in Rijs. Krijg daar alle ins en outs over het druivenat. Een perfect pakket voor de liefhebber. Dit wil jij vast ook: Fles Viognier kopen.