Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Wijn Bestellen Lelystad

Simpel en goedkoop online wijn bestellen in Lelystad? Check hier de actuele opties. Ieder type, van Viognier tot en met Port en van Beyerskloof tot en met Domaine de Saint Ser Cuvée prestige. Tegenwoordig bestel je het gemakkelijk online. Bij bekende supermarkten als Nettorama en Emte, maar vergeet ook niet online wijnwinkels als mitra.nl. Het grote voordeel van online bestellen? Allereerst: online vergelijk je alle prijzen. Zo vind je altijd de goedkoopste Port. Ook hoef je niet meer te sjouwen. Een paar flessen wegen al zo 15 kilogram. De bezorgservice bezorgt het allemaal bij jou thuis. Check hieronder alle voordelen van online wijn kopen in Lelystad.

Waarom online wijn bestellen in Lelystad

  • Je betaalt nooit teveel
  • Een enorme keuze. Ieder wijntje, van Prosecco tot aan Riesling
  • De bezorgservice brengt het allemaal bij jou thuis
  • Bij de supermarkt bestel je alle overige boodschappen mee
  • Eenvoudig bestellen, ook buiten openingstijden.
  • Ook originele wijncadeau’s te bestellen
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Wijn bezorgen in Lelystad

Iets te vieren? Een bedrijfsfeestje? Geen feest zonder koude champagne. Vroeger moest je daarvoor perse naar de supermarkt. Of wellicht naar de wijnwinkel in de buurt. Tegenwoordig is het een fluitje van een cent: wijn laten bezorgen in Lelystad. In deze omgeving bestel je moeiteloos bij vele online slijterijen en supermarkten. Hier kan jij 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht, en laat het ook nog eens (gratis) thuisbezorgen. In de vergelijkingstabel vergelijk je online wijnwinkels, supers en speciaalzaken. Dagelijks scoor je hier niet te missen Prosecco aanbiedingen. Regelmatig ook smaakvolle soorten als Bernardus en Esporão Tinto Reserva. Maar zij bieden ook een ruim aanbod met aanbiedingen van Spaanse wijn en Guigal .wijn bestellen en bezorgen Lelystad

Wijnkoerier Lelystad
Binnen een uur champagne of cava nodig? In het geval van spoedgevallen is de wijnkoerier in Lelystad een oplossing. In de regio Flevoland vind je een aantal erkende bezorgdiensten. Deze dienst bezorgt champagne, port, rosé en nog veel meer snel en goedkoop bij jou aan huis.

Wijn aanbiedingen deze week

Geïnteresseerd in de wijn aanbiedingen van deze week in Lelystad? Let op: de prijs van een fles wijn kan flink schommelen. Een fles Champagne of bijv. Cabernet Sauvignon kost rond de €4,50 . Check daarom altijd de wijn aanbiedingen van deze week. Bij de bekende supers als Jan Linders en Vomar zijn regelmatig Prosecco en champagne in de aanbieding. Dit zorgt voor sterk lagere prijzen. Typische folder aanbiedingen zijn bijvoorbeeld:

  • Fles Spaanse Mousserende wijn van €8,50 vandaag voor €5,50
  • Fles Spaanse Sherry van €17,00 deze week voor €9,99
  • 6 pack Riesling van €34,00 voor 22
  • Doos Pinot Noir van €36 voor €30

Bij de online slijter vind je dan weer acties van bijvoorbeeld CondorPeak of bijvoorbeeld NIUS. De nieuwste wijn aanbiedingen van deze week Lelystad vind je wekelijks in de folder terug. Maar: sommige aanbiedingen gelden alleen online. Op bijvoorbeeld poiesz-supermarkten.nl tref je wekelijks onder andere Pinot Noir aanbiedingen. Steeds vaker kan je ook direct online bestellen. Het mooiste is: de flessen druivenat worden aan huis bezorgd. Bekijk alvast de wijnen in de reclame van volgende week. Bekijk ook meer over Wijn bezorgen in Putten.

Wijnpakket bezorgen

Wijnpakketten worden vaak erg gewaardeerd. Erg leuk om iemand mee te verrassen, maar minstens zo leuk om te ontvangen. Een aanrader bij onder andere een huwelijk of 60 jarig jubileum. Een origineel wijnpakket bestel je vaak al vanaf €20,00. Tip: neem wat flessen Chardonnay of Merlot. Stop er wat snacks bij en eventueel een lekker fles Sloe gin. En je hebt een gaaf pakket samengesteld. Wijncadeau bezorgen in Lelystad? Bij de online supermarkt vind je altijd iets geschikts. Of bestel (online) bij een slijterij zoals Kela Slijterij. Perfect voor een exclusief wijncadeau. Gratis in Lelystad laten bezorgen. Vandaag besteld is morgen rond 10:20, 16:40 of 18:50 aan huis geleverd. Jij mag het zeggen!

Originele wijngeschenken
Wil jij een wijn cadeau voor haar kopen? Een origineel wijn kado valt altijd in de smaak. Het is super origineel, en hoeft niet duur te zijn. Voor originele wijngeschenken moet je eigenlijk zijn bij de slijterij in Lelystad. Krijg daar alle ins en outs over het druivenat. Een ideaal geschenk voor hem of haar. Dit wil jij vast ook: Garnacha bestellen.