Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Wijn Bestellen De Tike

Simpel en voordelig online wijn bestellen in De Tike? Check hier de actuele opties. Elk soort, van Merlot t/m Cava en van Peter Lehmann tot louis_roederer. Via internet kan je het allemaal goedkoop bestellen. Bij bekende supermarkten als PLUS of Aldi, maar vergeet ook niet online wijnwinkels als ramsesbier.nl. Waarom zou ik online kopen? Het belangrijkste: via internet kan je snel aanbiedingen vergelijken. Zo scoor je moeiteloos de goedkoopste Mousserende wijn. Daarnaast til je niet met zware tassen. Een paar flessen wegen al zo 15 kilogram. De bezorgdienst brengt het bij jou in de keuken. Bekijk snel de voordelen van online wijn kopen in De Tike.

Het gemak van online wijn bestellen in De Tike

  • Je betaalt nooit teveel
  • Een enorme keuze. Elk soort wijn, van Witte wijn tot Riesling
  • De bezorgservice brengt het allemaal bij jou thuis
  • Ook al jouw andere boodschappen mee laten bezorgen
  • Snel bestellen, ook buiten openingstijden.
  • Ook originele wijncadeau’s te bestellen
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Wijn bezorgen in De Tike

Een party? Een verjaardag? Geen feest zonder koude champagne. Voorheen moesten we hiervoor naar de supermarkt. En ook de wijnwinkel was (en is) een prima optie. Op het ogenblik profiteren veel huishoudens er al van: wijn laten bezorgen in De Tike. In deze omgeving vinden we een groot aantal online slijterijen en supers. Via internet een bestelling plaatsen, en alles bij je thuis laten bezorgen. In de tabel tref je online wijnwinkels, supers en speciaalzaken. Dagelijks scoor je hier bijzondere Champagne-aanbiedingen. Regelmatig ook smaakvolle soorten als Castell de Raimat Chardonnay en De Heeren. Of zoek specifiek naar aanbiedingen van Spaanse wijn en ook Groot Constantia .wijn bestellen en bezorgen De Tike

Wijnkoerier De Tike
Op zeer korte termijn iets als port of prosecco nodig? Voor spoedsituaties is de wijnkoerier in De Tike een oplossing. In de regio Friesland zijn wekelijks tientallen bezorgdiensten bezig. De koerier bezorgt onder andere champagne en prosecco binnen een uur aan huis.

Wijn aanbiedingen deze week

Benieuwd naar wijn aanbiedingen van deze week in De Tike? Let op: de prijs van een fles wijn kan flink schommelen. Een fles Witte wijn en ook Pinot Noir kost al snel €5,00 . Een uitkomst zijn de wijn-aanbiedingen van deze week. Bij supers als Jumbo of Albert Heijn vind je altijd wel Port of Sherry in de aanbieding. Dat levert je best wat geld op. Vind scherpe folder aanbiedingen zoals:

  • Fles Spaanse Mousserende wijn van €8,99 tijdelijk voor €5,99
  • Fles Italiaanse Port van €16,99 tijdelijk voor €12,99
  • 6 flessen Riesling van €33,00 nu voor 25
  • Doos Sangiovese van €36 tijdelijk voor €26

Bij slijters vind je vaak aanbiedingen van speciale soorten als Royal Leerdam of Rosso di Montalcino. De beste wijn aanbiedingen van deze week De Tike bekijk je in de supermarkt folder. Maar: sommige aanbiedingen gelden alleen online. Via de site van lidl.nl tref je dikwijls interessante Riesling en Garnacha aanbiedingen. In veel gevallen meteen online te bestellen. Niet zelden wordt het druivenat (gratis) bij jou in de koelkast bezorgd. Vergeet ook niet de wijnen in de reclame van komend maand. Bekijk ook meer over Wijn bezorgen in Hooge Zwaluwe.

Wijnpakket bezorgen

Het geven van een wijnpakket is in trek. Leuk om te geven, en leuk om te krijgen. Bijvoorbeeld voor een slagingsfeestje of 10 jarig jubileum. Een leuk wijnpakket hoeft niet duur te zijn. Al beschikbaar vanaf €12,00. Leuk: koop enkele flessen Riesling of Pinot Noir. Doe er wat kaas of worst bij en een traditionele fles Kruidenbitter. En je hebt een ideaal cadeau! Wijncadeau bezorgen in De Tike? Bij de online supermarkt vind je altijd iets geschikts. Of bestel (online) bij een slijterij zoals Bergmans Drankenhuys. Perfect voor een exclusief wijncadeau. Gratis in De Tike laten bezogen wanneer jij wil. Bestel meteen online. Je krijgt het morgen rond 10:10, 15:00 of 20:20 geleverd. Je kiest de bezorgtijd vaak zelf.

Originele wijngeschenken
Wil jij een wijn cadeau voor haar kopen? Een origineel wijn kado wordt altijd gewaardeerd. Een luxe en persoonlijk cadeau. Voor vernieuwende wijngeschenken moet je eigenlijk zijn bij de slijterij in De Tike. Hier hebben ze altijd goed advies. Een geschenk versturen is altijd een goed idee. Bekijk meer over Rode wijn in de reclame.